1623163979 Vaste maandprijs voor verkopers !! €10 !! Geen commissie nu tot 1 december gratis!!Of je nu een logo nodig hebt voor je nieuwe website, of een video presentatie die je helpt om je bedrijf voor te stellen aan potentiële klanten, of zelfs een bijles docent om je te helpen met schoolopdrachten, je bent hier op de juiste plek. Voor alles waarvan je zelf niet weet hoe je het moet, of waar je gewoon geen tijd voor hebt, Flexta professionals staan ​​tot uw dienst.

1) Zoek een dienst die je nodig hebt

Vergelijk prijzen, portefeuilles, levertijd, beoordelingen en aanbevelingen van de community om een ​​verkoper te vinden die het beste bij jouw past. Als je een specifieke vraag hebt, stel deze dan gewoon. Je kunt ook een verzoek plaatsen.

2) Volg de transactie op

Wissel bestanden en feedback uit met de verkoper via het ingebouwde conversatie- en transactie beheersysteem. De verkoper levert product/service binnen een bepaald tijdsbestek.

3) Verzoek om wijziging

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het geleverde werk, kun je doorgaan en om wijzigingen verzoeken waarna de verkoper de gevraagde wijzigingen zal doorvoeren.

4) Vul jouw gegevens in

Wees zo gedetailleerd mogelijk, zodat de verkoper de kwaliteit & service kan bieden die je verwacht. Jouw betaling wordt door ons beheerd totdat je bevestigt dat de dienst naar tevredenheid is uitgevoerd. Lekker veilig dus!

5) Product / service geleverd

Als je tevreden bent met de uitgevoerde en geleverde service / product, kun je de transactie als voltooid markeren en zorgen wij ervoor dat de verkoper wordt betaald. Help de community door feedback voor de verkoper achter te laten.

6) Beoordeel jouw verkoper

Geef na voltooiing een beoordeling en feedback over de verkoper. Dit zal helpen bij het informeren van de beslissingen van andere kopers die ProPo's bekijken.

Verkopers

Flexta biedt de mogelijkheid om kennis, talent, vaardigheden of een hobby om te zetten in een permanente of tijdelijke bron van inkomsten. Wij bieden veiligheid, privacy, gemak en tijdige betalingen aan op ons platform, zodat je kunt blijven doen waar je het meest van houdt. Dus zet je talent in en we maken geld verdienen net zo makkelijk als tot 3 tellen

1) Plaats een voorstel / dienst

Plaats een voorstel / dienst die in overeenstemming is met jouw vaardigheden/kennis. Wees zo specifiek mogelijk, zodat jouw potentiële klanten precies weten wat ze krijgen voor het geld dat ze bereid zijn te betalen.

2) Bouw jouw reputatie op

Zorg ervoor dat je al jouw klanten hetzelfde behandelt en probeer de best mogelijke service te bieden, ongeacht de transactiewaarde. Tevreden klanten zullen je aanbevelen bij hun vrienden.

3) Communiceer snel

Reageer binnen een redelijke termijn op vragen van klanten en op verzoeken om aanbiedingen op maat. Goede communicatie is een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

4) Precieze leverdata

Probeer zoveel mogelijk bestellingen te bezorgen binnen vooraf gespecificeerde leverdata. Kopers hebben de neiging om te annuleren zodra een bestelling de leverdatum overschrijdt. En dit is niet goed voor zakendoen.

Flexta 2021